Edicioni i 5-të i Coca-Cola CupSuper Kupa Coca-Cola, tashmë një traditë e përvitshme, u mbyll me sukses edhe këtë vit me fitoren e vajzave nga Korça dhe djemve nga Elbasani, të cilët rrëmbyen kupën e madhe. Atmosfera u elektrizua me surprizën e këngetares Arilena Ara, e cila dorëzoi Kupën dhe mbylli në menyrën më të bukur edicionin e pestë të kampionatit tonë. Kupa Coca-Cola » në Shqipëri synon të jetë një shembull që motivon mirëqenien dhe jetën aktive tek të rinjtë në një mënyrë argësuese dhe bashkëvepruese.

LAISSER UN COMMENTAIRE

Please enter your comment!
Please enter your name here